Egen Produksjon

Produksjonen av samtlige av våre egne produkter skjer i Nässjö, Sveriges logistikksenter.

TKS - KLIKSEAL®
KLIKSEAL
er en ny og revolusjonerende tokomponentsprøytet gjennomføring med avlastning som også er SEMKO-godkjent. Gjennom innovasjon og avansert produksjonsteknikk har vi utviklet et produkt som har mange av de fordelene man finner i en kabelnippel, pluss litt til...

TRS - RUTASEAL®
RUTASEAL
gummigjennomføringer fås i en rekke ulike størrelser, farger og gummityper.
De er svært enkle i bruk og krever ingen verktøy, noe som gir lavere installasjonskostnader. Det trengs heller ikke skrutrekker eller saks for å lage hull, noe som ellers kan gå ut over IP-klassen. De kan monteres fra hvilket som helst hull, avhengig av anvendelsesområde.

TSS
De unike innebygde egenskapene som du vanligvis ikke finner i denne typen enkeltprodukter skiller TSS fra liknende produkter på markedet. TSS klarer en ekstremt stort spennvidde av kabeldiameter. TSS har en strømpe som sitter tett rundt kabelen og den kan derfor vris som en joystick i hullet uten at det påvirker IP-klassen. Dette er noen forskjeller som skaper merverdi for TSS sammenliknet med andre tilsvarende produkter.

DAF - Design-A-Flange
Med Design-A-Flange introduserer vi et helt nytt flenskonsept med en fleksibilitet som ikke kan sammenliknes med noen andre produkter på markedet.
Design-A-Flange er et flenssystem med meget stor anvendelighet, ettersom man kan bytte innsatsene i flensen alt etter behov.
Man er ikke lenger nødt til å bruke spesielle flenser med et visst antall ferdigborede hull. Nå kan man selv bestemme hvilken størrelse hullene skal ha, hvor mange hull man vil ha i flensen og om man trenger kabelavlastning.
Du velger de innsatsene som fyller behovene dine.

 
Rutab AS
C/O Maxeta AS
Amtmand Aallsgate 89
3716 Skien
Norge

Tel: 35595556
Fax: 21075559
Rutab AB (HK Sverige)
Lerbacksgatan 2
SE-571 38 Nässjö
Sverige
Tel: +46(0)380-555050
Fax: +46(0)380-12303
 
Rutab AB
Box 11024
SE-100 61 Stockholm
Sverige
Besøkadresse:
Malmgårdsvägen 63B
Fax: +46(0)8-55773005
Rutab AB
Florettgatan 12, 3 vån
SE-254 67 Helsingborg
Sverige