Systemet Design-A-Flange

Har du noen gang brukt en flens med ferdigborede hull og i merkelige størrelser som aldri kommer til nytte?

Man er ikke lenger nødt til å bruke en flens der noen andre har bestemt hvor mange hull det skal være, hvilken størrelse hullene skal ha og hvor hullene skal være plassert.
Ferdigløsninger der man ofte får et antall hull som forblir ubrukte er nå et problem som hører fortiden til.

Med Design-A-Flange kan man enten bruke en standardløsning eller designe sin egen egen. Man kan bestemme størrelsen på hullene, antallet hull og hvor hullene skal plasseres i flensen. Man skreddersyr ganske enkelt sin egen løsning. Man kan velge om man vil ha en flens som bare fyller dagens behov eller et system som på en enkel måte kan tilpasses framtidige behov. Hvis man vil endre konfigurasjonen i framtiden, så er ikke det noe problem. Det eneste man da trenger å gjøre, er å skifte innsatsene.

Har du noen gang vært nødt til å bruke en kabelnippel i kombinasjon med en flens for å få riktig beskyttelsesklasse for en spesiell kabel?

Design-A-Flange med sine utskiftbare innsatser gir en meget fleksibel flensløsning som gjør det mulig å kombinere ulike tetningstyper. Hvis våre vann- og støvtette membraner ikke er tilstrekkelig, kan man velge en innsats med knockouts og installere KLIKSEAL eller en annen type kabelnippel.

 

Slik kan man få kabelavlastning der det er behov for det. Man kan velge forskjellige beskyttelsesklasser for forskjellige kabler i samme flens, og dermed kombinere ulike behov. Man kan for eksempel skjære ut membrantetningen og installere forskjellige tetningsprodukter i hullene. Dette innebærer en helt ny fleksibilitet, da man har mulighet til å endre konfigurasjonen i en flens etter hvert som det stilles nye krav til installasjonen.

For første gang i historien har man altså mulighet til å lage en egen løsning som dekker alle behov – fra plassering av kabler til tetningstype.

 

 
Rutab AS
C/O Maxeta AS
Amtmand Aallsgate 89
3716 Skien
Norge

Tel: 35595556
Fax: 21075559
Rutab AB (HK Sverige)
Lerbacksgatan 2
SE-571 38 Nässjö
Sverige
Tel: +46(0)380-555050
Fax: +46(0)380-12303
 
Rutab AB
Box 11024
SE-100 61 Stockholm
Sverige
Besøkadresse:
Malmgårdsvägen 63B
Fax: +46(0)8-55773005
Rutab AB
Florettgatan 12, 3 vån
SE-254 67 Helsingborg
Sverige